Primer contacte amb Adobe® Acrobat® Connect

Tal com us vaig dir avui he començat un curs online amb aquesta tecnologia.

Després de passar les primeres 5 hores del curs on he pogut veure com funciona i com es comporta he arribat a les següents conclusions:

a) La tecnologia és bona, l’aplicació et permet compartir qualsevol cosa del teu ordinador i sempre donant una bona qualitat d’imatge. Això és el que n’he deduït dels alumnes, doncs tothom ho veia tot bé.

b) Com a formador no m’ha permès tenir l’agilitat que sempre he volgut tenir als cursos, és a dir, poder canviar de presentació a màquina virtual ràpidament per poder ensenyar exemples del que estic explicant. Per fer-ho disposo de un bloc de notes però és clar que no és el mateix.

c) Al no veure les cares dels alumnes no pots saber si el que estas explicant és interessant per ells, si ho entenen o no, si s’avorreixen… Has de fer moltes preguntes, els has de fer participar molt més per captar la seva atenció i sobretot per saber si et segueixen o no. És a dir, un curs online que a priori sembla que hagi de ser menys participatiu doncs acaba sent igual o més que els presencials.

Per acabar les meves 5 primeres hores son positives, això si, has d’estar atent a tenir en compte de que has d’estar més a sobre dels alumnes per poder saber com et va la classe.

Al final de la setmana podré fer la valoració global.


Anuncis

Un pensament sobre “Primer contacte amb Adobe® Acrobat® Connect

  1. Retroenllaç: Curs online per Adobe® Acrobat® Connect | My freelancer life

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s