Microsoft Expression als cursos de WPF

Aquesta setmana que entrarem faré un curs de WPF a distància utilitzant la tecnologia Adobe Connect que ja he parlat aquí.

WPF és una tecnologia que personalment m’agrada molt per la potència gràfica que té i per la facilitat que hi ha de separar el disseny del codi a les pantalles de les nostres aplicacions.

Aquesta separació permet que les pantalles es puguin dissenyar amb el Microsoft Expression. Suite de Microsoft on hi trobem l’Expression Design per poder crear imatges vectorials i tractar-les, l’Expression Blend per poder dissenyar les pantalles dels nostres projectes WPF o Silverlight i l’Expression Web per dissenyar les pàgines ASP.NET.

L’Expression Blend és una bona eina per poder dissenyar les nostres pantalles, donar-l’hi les animacions i els tractaments dels events.

Però la pregunta que em faig és: Cal fer-l’ho servir en un curs de WPF? és a dir, per ensenyar com crear les pantalles wpf és millor fer-ho amb una eina visual i opaca com és el Blend o és millor ensenyar la sintaxi XAML, fer alguns exemples i que a partir d’això ells utilitzin el Blend.

La meva opció sempre ha sigut que és millor ensenyar XAML ja que és la base per entendre l’eina de disseny i el perfil dels alumnes que tinc (programadors) penso que així ho volen.

Espero no estar equivocat, tu què opines?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s