Wpf App to Silverlight App (II part) – Dynamic Resources

Continuo amb el tema que vaig començar sobre les coses que ens podem trobar quant passem d’una aplicació Wpf a un aplicació Silverlight.

1er problema : Routed Events

2on problema: Dynamic Resources

Amb XAML i per tant les aplicacions WPF en general podem crear plantilles i estils com si estiguéssim creant CSS per Asp.net però amb la diferència de que els CSS només es tracta l’aspecte visual i en Wpf també ho podem fer amb el comportament, sobretot canvis de propietats en funció d’altres valors o d’events que puguin passar en el control. Però d’això en parlarem més endavant ja que relacionat amb això també tenim problemes.

Aquests estils es poden col·locar com a recursos. Aquests recursos poden existir en qualsevol nivell de l’arbre de controls, des de un grid fins a l’objecte Application. Aquests son els que podem referenciar estàticament ja que en temps de compilació es sap on son.

Hi ha un altre tipus de recursos que son aquells que es creen en temps d’execució o que es crea la referència en qualsevol punt d’execució de l’aplicació. Dit d’una altre manera, son recursos que en temps de compilació no es poden trobar i que per tant s’espera a poder-se resoldre en temps d’execució. Aquests son els que anomenem Dynamic Resources.

Els Dynamic Resources poden ser dels menys utilitzats en el moment de crear aplicacions WPF però ara ja hem de saber que amb Silverlight no es poden utilitzar ja que no es suporten.

Solució

La solució no és la que més m’agrada però sembla ser que la única opció que ens queda és passar totes les referències a estàtiques.

Anuncis

Un pensament sobre “Wpf App to Silverlight App (II part) – Dynamic Resources

  1. Retroenllaç: Wpf App to Silverlight App (III part) | My freelancer life

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s