Wpf App to Silverlight App (IV part) – Applying styles

Continuo amb el tema sobre els problemes que ens podem trobar al passar una aplicació Wpf a Silverlight.

Problema 1 : Routed Events

Problema 2 : Dynamic Resources

Problema 3 : Triggers

Problema 4 : Applying styles

Ja he parlat amb els posts anteriors la capacitat que tenim des de WPF o Silverlight de poder aplicar estils o templates a les nostres pantalles o controls.

Aplicar estils és una cosa molt comuna i utilitzada al moment de programar en WPF ja que sabem que podem canviar totalment l’aspecte d’un control amb una sola linia de codi.

Aquests estils es poden aplicar en temps de compilació (statics) o en temps d’execució (dynamics), de fet ja n’he parlat en altres posts, però també es pot fer per codi des del mètode onApplyTemplate dels nostres controls. La única cosa que hem de fer és assignar a la propietat Style l’objecte de tipus Style que volem. en WPF podem fer això en qualsevol moment sense problemes mentre que en Silverlight una vegada s’ha assignat un estil aquest ja no es pot canviar.

Solució

Doncs no existeix una solució ja que és un problema de l’arquitectura del Silverlight, penseu que s’executa en un navegador del client. La única cosa que ara mateix crec que es pot fer és tenir dos controls un en cada estil i substituir els controls per l’adequat en el moment que es vulgui fer el canvi d’estil.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s