Web Site vs Web Application

Actualment estic donant un curs de ASP.NET amb Visual Basic en una empresa on son experts amb programació amb ASP i per tant estan molt interessats en com podran migrar les seves aplicacions a ASP.NET i quina hauria de ser la millor manera o les millors pràctiques, és un grup molt interessat amb això i per això fan moltes preguntes.

Una d’elles va ser referent a quin tipus de projecte haurien d’utilitzar en el moment de fer una aplicació web. Web Site o Web Application?

Sempre que dono classes de ASP.NET explico que hi ha aquests dos tipus de projectes, comento les quatre diferencies principals que hi poden haver i obro un debat sobre què creuen els alumnes de quin és millor per ells. La meva és clarament Web Application. Per mi és més estructurat, ordenat i segueix la mateixa filosofia de qualsevol altre tipus de projecte com ara aplicacions windows, wpf o silverlight. Un cop exposada la meva opinió s’obre el debat. El més habitual és que els alumnes prefereixen el Web Site i és llavors on posem els punts a favor i punts en contra. Al final acabem decidint que va a gust del programador sempre i quan no hi hagi alguna excepció important que determini un model o altre.

Però aquesta vegada els alumnes van voler profunditzar més i el debat va durar més del compte. Això m’ha portat a buscar més informació de la que ja tenia jo referent a aquest tema. He trobat molta informació però la que crec que és millor és en aquesta web on es parla de les diferències que hi ha entre els dos models.

http://msdn.microsoft.com/en-us/library/aa730880(VS.80).aspx#wapp_topic5

Com també força interessant el que comenta aquest altre blog

http://www.codersbarn.com/post/2008/06/ASPNET-Web-Site-versus-Web-Application-Project.aspx

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s