Cannot find ServiceReferences.ClientConfig

Al meu últim post he parlat de com utilitzar els serveis de domini com una referència web. Quant es crea una referència de servei a una aplicació Silverlight es crea un enllaç entre els dos extrems i aquest està dins un fitxer anomenat ServiceReferences.ClientConfig i que és necessari per executar-se correctament. D’altre manera es produeix un error que ens indica que no es troba aquest fitxer.

En un entorn normal tenim l’aplicació Silverlight que és la que fa la referència al servei. Aquest fitxer es crea i s’empaqueta dins el .xap i per tant no tenim problemes. Però a vegades, pot ser una llibreria de Silverlight qui estigui fent la referència. Llavors l’aplicació Silverlight que utilitza aquesta llibreria no té cap ServiceReference.ClientConfig i el paquet .xap tampoc. D’aquesta manera l’aplicació Silverlight dóna problemes. Per solucionar-ho hem de crear un link al fitxer que es troba dins la llibreria.

http://www.global-webnet.net/blogengine/post/2009/01/03/PrismWCF-Cannot-find-ServiceReferencesClientConfig-in-xap-application-package.aspx

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s