Windows Server 2008 R2 seleccionar usuari al inici

Amb aquest post només vull deixar per escrit una cosa que em passa sovint quan instal·lo màquines amb Microsoft Windows Server 2008. Són màquines que llavors utilitzo per treballar amb el Sharepoint.

Resulta que al instal·lar aquest sistema en una màquina virtual amb VMWare, com que té el mètode de instal·lació fàcil en què ja dónes el serial key, l’usuari d’administració i la seva contrasenya just abans que comenci el procés d’instal·lació, fa que al finalitzar quedi activat el login automàtic amb l’usuari que has indicat en la configuració que abans comentava. No sé perquè i quina raó no inicia sessió bé i sempre dóna error. Però bé, això no és massa important, doncs el que us vull comentar també serveix per solucionar aquest problema.

El següent enllaç ens explica precisament com activar l’atuo loggin i per tant, a part de solucionar el problema que comentava abans, també ens expica com podem desactivar-ho. D’aquesta manera desactivarem la opció de auto loggin i que surti la tipica pantalla de selecció de l’usuari que vols per iniciar sessió no queda molt cla com es fa tret de que siguis tot un especialista amb el Windows Server, cosa que no és el meu cas.

Convert your Windows Server 2008 R2 to a Workstation!

En resum és:

  1. In the Start menu click Run and enter control userpasswords2.
  2. check Users must enter a user name and password to use this computer checkbox
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s